Wiet kopen zonder Bitcoin in Belg

Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om online wiet te kopen zonder Bitcoin.
Veel online coffeeshops bieden alleen de mogelijkheid aan om wiet te kopen met Bitcoin.
De reden hiervan is privacy voor zowel de online shop als voor de klant. Het verkopen van online wiet is niet helemaal legaal en bevindt zich in een grijs gebied. Het is daarom dus niet mogelijk om je online coffeeshop in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hoe graag de online coffeeshops dit ook zouden willen.

Als je als bedrijf niet ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel is het ook niet mogelijk om een zakelijke rekening te open. En deze zakelijke rekening is nou net het gene wat je nodig hebt om met bijvoorbeeld de payment Provider Mollie Ideal betalingen te accepteren op de website.

De meeste online coffeeshops willen gewoon netjes werken en zien bankrekeningen van katvangers gebruiken dan ook niet als optie. Het alternatief dat overblijft is betalingen accepteren in Bitcoin, of andere cryptocurrency munten.

De online coffeeshops zouden niet voor dit alternatief kiezen als het niet erg eenvoudig zou zijn voor de klant. Veel mensen schrikken al bij het woord Bitcoin of Cryptocurrency. Maar wij kunnen je garanderen dat online wiet kopen kinderlijk eenvoudig is.

Tevens waarborgt het betalen in Bitcoin en Cryptocurrency ook de anonimiteit van de klant.
Zou je met je bank betalen is het niet erg moeilijk om het geldspoor van jou bankrekening naar Superwietonline te volgen, doe je dit in Bitcoin is het al een stuk lastiger.

Online wiet kopen zonder Bitcoin is dus helaas niet mogelijk. Maar wiet kopen met Bitcoin wel
Het is erg eenvoudig. Op de website www.bitonic.nl kan je Bitcoins kopen en verkopen.
Hierdoor kan je gewoon met Ideal of Bancontact online wiet kopen met behulp van Bitcoin.

Om te laten zien hoe eenvoudig online wiet kopen is, hier het stappen plan:
1. Ga naar www.bitonic.nl (De eerste keer dat je hier gebruik van maakt dien je eenmalig je rekening te verifieren door 0.01 Eurocent naar de rekening van bitonic.nl te sturen)
2. Bestel je wiet, hasj of THC-olie op www.superwietonline.com
3. Op de afrekenpagina van www.superwietonline.com zie je het Bitcoinadres en het Bitcoinbedrag in BTC staan. Een BTC(bitcoin) bedrag ziet er ongeveer zo uit: ‘’0.028989 ‘’
4. Zie de onderstaande afbeeldingen hoe je dit kinderlijk eenvoudig invult.
5. Klik op afrekenen op www.bitonic.nl, en je hebt je eerste wiet of hasj bestelling gedaan met behulp van Bitcoin.
6. Je krijgt van ons een bevestigings e-mail (we maken gebruik van protonmail dus het kan in je spambox terechtkomen) We pakken je bestelling in en je krijgt deze zo snel mogelijk thuis gestuurd.

*Als je je wiet hebt besteld op www.superwietonline.com kom je op de onderstaande afrekenpagina terecht. Daarvan heb je het BTC bedrag nodig en het BTC adres om in te voeren op www.bitonic.nl

online wiet kopen uitleg

Afrekenpagina superwietonline.com

De onderstaande afbeelding is een screenshot van www.bitonic.nl, daar gaan we het BTC bedrag en BTC adres invoeren( zie vorige afbeelding) van de afrekenpagina van superwietonline.com

Als je de afrekenpagina van hierboven gebruikt zou je hieronder op bitonic.nl bij het BTC bedrag dus 0.0988339 invullen.
Daarna selecteer je of je de Bitcoins af wilt rekenen met Ideal of Bancontact.
Daaronder vul je het BTC adres in zoals te vinden op de afrekenpagina van superwietonline.com (Dubbelcheck of dit het goede adres is als je het naar het verkeerde adres stuurt zijn je bitcoins voorgoed kwijt en niemand kan ze terughalen!)
Dan kies je jouw bank waarmee je de Bitcoins wilt betalen.

Vink aan ” ik begrijp dat ik bitcoins koop en ga akkoord met de voorwaarden”
En als laatste stap klik je op ” afrekenen” in het Bitonic scherm.

Online wiet kopen uitleg

Screenshot van Bitonic.nl

Vragen over betalen met bitcoin? neem contact met ons op via [email protected] of lees de bestelhandleiding op bestelhandleiding online wiet kopen. kijk je liever een filmpje  klik dan hier: Video online wiet kopen

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *