Wiet kopen

Superwietonline.com ziet dat cannabisgebruikers vaak googlen op ‘wiet kopen’. Omdat het nogal lastig kan zijn om te weten waar je moet zijn als je online wiet wilt kopen. Willen we je daar graag bij helpen. Superwietonline.com is een team van enthousiaste cannabisgebruikers. De wiet die we verkopen roken we dus ook zelf. Geen commerciële rotzooi maar perfect gecurde wiet van hoge kwaliteit. Dat ruik en proef je gelijk!

Wiet, hasj en THC-olie

Bij ons kun je niet alleen wiet kopen online, maar ook hasj en THC-olie.
Superwietonline.com geniet ervan om mensen wiet van hoge kwaliteit aan te bieden en unieke soortjes. De meeste fysieke coffeeshops doen het alleen maar om het geld wat ze aan wiet verkopen maakt ze niet zoveel uit. Veel fysieke coffeeshops presteren ondermaats met een lage kwaliteit wiet. Vaak afkomstig van de grote kwekerijen. In de meeste fysieke coffeeshops tref je ook niet echt unieke soortjes aan. En ook al koop je een soortje dat zoet hoort te ruiken dan ruikt het soms gewoon naar gras of hooi. Dit is zeker niet de bedoeling dit betekent dat de wiet gelijk na het drogen wordt verkocht. Er is dus geen tijd genomen om de wiet te laten curen, en zo goed mogelijk de geur en smaak te ontwikkelen. Het curen is eigenlijk het belangrijkste gedeelte van de hele wiet kweek curen zorgt voor die heerlijke geur en smaak.

Met liefde gekweekt door kleine hobbykwekers

Het team van Superwietonline.com verkoopt alleen wiet afkomstig van kleine hobbykwekers die jarenlang ervaring hebben en kweken met liefde. Voordat we de wiet in onze shop aanbieden. Ondergaat die wiet of hasj eerst een kwaliteitscontrole. We onderzoeken de toppen eerst met een microscoop camera en bekijken de kleur van de trichomen en de staat waar de wiettop in verkeerd. Daarna laten we onze zintuigen het werk doen en onderwerpen we de wiet aan een geur en smaak test. Hierbij ruiken we hoe de wiet ruikt, smaakt en rookt.
Voldoet de wiet aan onze hoge eisen? Dan nemen we die wiet op in onze shop.
Wil je wiet kopen van hoge kwaliteit: Neem dan eens een kijkje in onze online coffeeshop.

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *