Wiet kopen en rode ogen?

rode ogen wiet

Rode ogen zijn de klassieke manier om iemand te herkennen die net een blowtje gerookt heeft. Sommige personen krijgen altijd rode ogen bij het roken van wiet of hasj en bij andere personen komt het af en toe voor. Dit zijn vaak personen die minder gevoelig zijn voor het krijgen van rode ogen. Het krijgen van rode ogen na het wiet roken hangt voor de personen die minder gevoelig zijn vaak af van de hoeveelheid en de kwaliteit van de wiet of hasj.

Online wiet kopen rode ogen

De belangrijkste oorzaak voor het rood worden van de ogen na het roken van wiet of hasj, is ook de belangrijkste reden dat de plant beroemd is als een behandeling voor glaucoom.
Kort gezegd verlaagt THC de bloeddruk, hierdoor verwijden de bloedvaten. Het gevolg hiervan is dat de bloedstroom naar de ogen toeneemt en de oogdruk verlaagd wordt. De verhoogde bloedstroom zorgt voor de roodheid, terwijl de drukverlaging juist erg van belang is voor glaucoompatienten. Meer lezen over glaucoom ? Klik hier

De reactie van THC op rode ogen verklaart de variatie in de intensiteit van rode ogen.
Een persoon kan de ene dag een lage THC-soort roken en weinig tot geen rode ogen ervaren, terwijl de volgende dag hun ogen bietrood kunnen zijn na inname van een hoge THC- soort

Dit verklaart ook waarom rode ogen nog steeds voor kunnen komen als je wiet niet rookt maar bijvoorbeeld spacecake eet. Het is niet het roken van wiet of hasj dat je ogen rood maakt maar de cannabinoïden.

Het is ook mogelijk dat sommige personen allergisch zijn voor cannabis of hierdoor irritaties ondervinden. Of voor het roken in het algemeen. Om deze reden zouden zij een verhoogde roodheid van de ogen kunnen ervaren. Uit onderzoek is gebleken dat deze personen deze reacties van allerlei soorten rook kunnen krijgen, of het nou het roken van wiet, sigaretten of appeltabak is.

Hoe kom ik van rode ogen van wiet af?

wiet roken rode ogen

Het krijgen van rode ogen door cannabis is onschadelijk. Maar dat betekent nog niet dat je hier als blower op zit te wachten. Er zijn een paar eenvoudige stappen die je kan nemen om de roodheid van de ogen tijdens of na het roken te minimaliseren of te verminderen.

 • Kies voor wietsoorten die weinig tot geen THC bevatten.
  Wiet soorten met voornamelijk CBD kunnen een wenselijk alternatief zijn voor degene die rode ogen willen verminderen tijdens het blowen.
 • Zorg dat je oogdruppels bij je hebt.
  Wat veel mensen niet weten is dat er speciale oogdruppels op de markt zijn die speciaal zijn ontwikkeld voor het verminderen van rode ogen.
 • Blijf gehydrateerd.
  Ook kan het helpen om te drinken en jezelf zo voldoende te hydrateren.
 • Trek je niet teveel aan van rode ogen en plan je rooksessies in voor een avondje thuis voor de buis.
  Uiteindelijk zijn rode ogen niet schadelijk en hebben geen negatieve effecten. Voel jeje niet op je gemak op buiten rond te lopen met rode ogen probeer ze dan te camoufleren door een zonnebril te dragen.
 • Eet
  Je kan er ook voor kiezen om een volledige maaltijd te eten, let op dit verlaagd wel je high. Eten is ook de beste en snelste manier om je stonedheid te verminderen als je perongeluk te stoned bent geworden.
  Als je de volgende keer knetterstoned in de spiegel naar je bloeddoorlopen ogen kijkt wees jezelf er dan van bewust dat het enkel de THC is die je bloeddruk verlaagt. Online wiet, hasj en olie van hoge kwaliteit kopen? bezoek onze shop en bestel online.    

 


0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.