Online wiet en gruis kopen

Naast online wiet kopen kan je ook online gruis kopen. Gruis wordt vaak gebruikt om wietolie(THC-olie) van te maken. Maar sommige mensen gebruiken het ook als goedkopere wiet variant. Want stoned wordt je er zeker van.
Veel mensen vragen zich af wat wiet gruis nou precies is. De wietkoper wilt altijd mooie topjes in zijn zakje. In de zak met mooie topjes blijft ook restmateriaal achter. Dit restmateriaal zijn kleine topjes of de kleinere variant gruis. Dit restmateriaal valt meestal van de grotere mooiere toppen af door beweging en blijven zo achter in de wietzak.

Wiet gruis prijs

De prijs van wiet gruis kan flink variëren, dit komt met name door de kwaliteit van het gruis.
Gruis heeft een hogere kwaliteit als het afkomstig is van een duurdere wietsoort. Zo is gruis van Green Gelato wiet een stuk duurder dan Gruis van Amnesia Haze. Ook wordt de kwaliteit van gruis beinvloed door de verkoper. Mixt de verkoper er bijvoorbeeld ook blaadjes en takjes doorheen, of is het echt gruis van een hoge kwaliteit zonder blaadjes en takjes.
Over het algemeen wordt er voor kwalitatieve Amnesia Haze gruis 6 Euro per gram gerekend.
Is de gruis afkomstig van Green Gelato wiet dan kan dit bedrag al snel oplopen.
Mini topjes ook wel lil buds genoemd kosten meestal rond de 8 Euro maar ook hier hangt de prijs weer af van de kwaliteit en van welke soort wiet deze mini topjes afkomstig zijn.
De volwaardige wiettoppen beginnen meestal bij een prijs van rond de 10 a 12 Euro. E
n kunnen afhankelijk van de soort en kwaliteit oplopen tot de 25 a 30 Euro per gram.

Gruis kopen bij Superwietonline.com

Ben je op zoek naar wiet gruis? Superwietonline.com biedt af en toe gruis aan op de website. De prijs van het gruis hangt af van de soort wiet waarvan de gruis afkomstig is. Voor een hoge kwaliteit gruis afkomstig van Amnesia Haze zonder blaadjes en takjes, betaal je bij Superwietonline.com rond de 6 a 7 Euro per gram. Gruis is maar af en toe beschikbaar in de shop en is meestal snel verkocht. Ben je echt op zoek naar gruis neem dan contact op met de klantenservice, dan kunnen we wat voor je apart houden. Gruis wordt vaak gebruikt om Wietolie van te maken. Ook zijn er echte gruisliefhebbers. Gruis heeft namelijk een hoger THC gehalte omdat al het gruis zich tenzamen met het THC onderin de wietzak ophoopt.

Neem een kijkje in onze online shop om te zien of er gruis beschikbaar is of om online wiet te kopen.

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *