Wiet kopen in België

Heb je geen zin om weer kilometers naar de coffeeshop te rijden ? vind je de kwaliteit van de lokale coffeeshop niet goed genoeg? rook je graag unieke soortjes maar biedt jou coffeeshop deze niet aan?  vind je het niet fijn om bekende tegen te komen als je wiet of hasj koopt?

Probeer dan eens eenvoudig online wiet en hasj te kopen. Het is niet mogelijk om wiet en hasj zonder Bitcoin te kopen. Maar wees niet getreurd in deze blog leggen we je uit hoe je eenvoudig wiet en hasj kan kopen met Bitcoin door middel van internetbankieren via IDEAL of Bancontact.

Wiet kopen met Bitcoin

In Nederland zorgt het gedoogbeleid ervoor dat als je 5 tot 30 gram wiet of hasj in bezit hebt je wiet of hasj in beslag genomen kan worden en je een boete kan krijgen van 75 Euro. In België kan je een boete krijgen van 200 Euro als het niet voor eigen gebruik is. Als je bij Superwietonline Wiet of Hasj koopt, en je doet dit met PayPal, IDEAL of Bancontact.
Dan is het voor de mannen in blauw erg makkelijk aan te tonen dat je bij ons wiet en hasj hebt gekocht. Omdat Superwietonline wilt dat haar klanten zorgeloos online wiet en hasj kunnen kopen en zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele boetes, accepteren wij alleen Bitcoin en andere cryptocurrency. Als je wiet of hasj met bitcoin koopt kan het namelijk niet bewezen worden dat jij degene was die online wiet of hasj gekocht heeft. Hierdoor zal je nooit een boete krijgen. Tevens verpakken wij je wiet en hasj zorgvuldig luchtdicht en in meerdere lagen in. Dus je hoeft ook niet bang te zijn dat je pakketje onderschept wordt. Als je de media gelooft worden er geregeld pakketjes onderschept. Dit zijn vooral horrorverhalen om mensen bang te maken. Het komt niet tot nauwelijk voor dat je pakketje wordt onderschept.
En wordt je wiet of hasj wel onderschept dan wordt het vernietigd en hoor je hier niets van.(tenzij je een grotere hoeveelheid hebt besteld 10+> gram)

Wiet en Hasj kopen

In de randstad zit het vol met coffeeshops maar in zoveel delen van Nederland dien je aardig wat kilometers te rijden om eindelijk bij je favoriete coffeeshop aan te komen. Belgen moeten vaak helemaal naar Nederland rijden of met een dubieuze wietdealer in België afspreken, en de kans lopen om geript te worden. Wat tegenwoordig steeds vaker gebeurt.

Nu kan je zorgeloos wiet en hasj van achter je computer bestellen bij https://www.superwietonline.com. https://www.superwietonline.com staat voor hoge kwaliteit en unieke soortjes. Wij kunnen een hoge kwaliteit wiet aanbieden omdat de wiet door kleine hobbykwekers veilig en met liefde wordt gekweekt.
Geen grote onveilige kwekerijen waar ze om de opbrengst te willen vergroten veelvuldig gebruik maken van bestrijdingsmiddelen en andere middelen.


Koop je wiet of hasj online Klik hier.