Wiet kopen of voorgedraaide joint

Wil je graag online wiet kopen of liever een kant en klare joint online kopen? Dan hebben wij van Superwietonline.com een veel beter idee! Als je een voorgedraaide joint rookt merk je regelmatig dat de joints wat luchtig en dikkig zijn gedraaid. Dit komt, omdat ze met zogeheten preroll joint machines worden gedraaid.
Dit is een machine die wel 100 joints in drie minuten kan draaien. Heb je nog nooit gezien hoe dit in zijn werk gaat? Bekijk dan het volgende filmpje: voorgedraaide joint machine

 

voorgedraaide joint machine

 

Het nadeel van preroll joint machines

Het nadeel van deze machines is dat de joints regelmatig luchtig en dikkig worden gedraaid. Ook is  de verhouding wiet en tabak erg slecht. Je dacht wellicht dat voorgedraaide joints worden verkocht om het je wat gemakkelijker te maken? Dit is helaas niet de realiteit voorgedraaide joints worden verkocht om van de laatste restjes wiet af te komen, welke niet meer kunnen worden verkocht als mooie toppen. Regelmatig bevat een voorgedraaide joint ook erg weinig wiet, meestal lijkt het meer op een sigaret van goedkoop tabak met een klein beetje gruis. Zodat het toch nog naar wiet ruikt en smaakt.

Hoge kwaliteit cannabis

Omdat Superwietonline.com staat voor hoge kwaliteit verkopen we geen voorgedraaide joints. We willen dat de klant de mooie wiettoppen kan zien en ruiken. We raden je dan ook aan zelf jointjes te leren draaien of bijvoorbeeld gebruik te maken van een vaper.

Jointjes draaien kan in het begin nogal lastig zijn, we raden aan om te beginnen met tipjes leren draaien. Er bestaan verschillende soorten tipboekjes. De tipboekjes van Smoking deluxe hebben bijvoorbeeld al  voorgevormde vouwlijntjes om een M tipje te draaien. Gaan tipjes draaien je aardig af?

Jointjes leren draaien

Dan gaan we nu jointjes proberen te draaien, om het te leren kun je het best aan een tafel of bureau zitten en eerst alleen tabak gebruiken. Voor het draaien van jointjes bestaan verschillende soorten vloeitjes. De een is wat groter of kleiner dan de andere. Om het te leren is het makkelijk om eerst met een groot vloeitje te beginnen zoals Smoking Blue lange vloei.
Je hebt twee manieren van draaien, normaal en binnenste buiten. Binnenste buiten is wat moeilijker dan normaal, maar we raden je aan om direct binnenste buiten te leren draaien.
Het voordeel hiervan is dat je een stuk minder papier(vloei) oprookt en de joint wat lekkerder smaakt.

Je kunt het beste jointjes leren draaien door YouTube filmpjes te kijken. Bijvoorbeeld dit filmpje Leer een joint draaien. Voor het draaien van een jointje heb je natuurlijk wel wiet of hasj nodig. Je kunt nu online wiet kopen in onze online coffeeshop.
Kijk voor meer informatie over cannabis gerelateerde onderwerpen een kijkje op links over cannabis of links over wiet, of hier lees je alles over coffeeshops, of
Hier lees je alles over wiet of links over wiet

 

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *