Wie zijn wij?
Superwietonline bestaat uit een team van enthousiaste wiet en hasj liefhebbers.
Gedreven door passie, is ons team dagelijks op pad om de klant te voorzien van hoogwaardige wiet, hasj, THC-olie en THC vape pennen. Superwietonline zorgt ervoor dat je eenvouding online wiet en hasj kunt kopen. Wij hebben altijd populaire en unieke wiet en hasj soortjes op voorraad.

Het team van Superwietonline heeft jarenlange ervaring in de cannabisbranche. Verschillende teamleden hebben growshops gerund. Of bij verschillende hoog aangeschreven coffeeshops in Nederland gewerkt. Door deze jarenlange ervaring heeft het team van Superwietonline een groot netwerk opgebouwd. Hierdoor kunnen we de klant voorzien van wiet en hasj van hoge kwaliteit en unieke wietsoortjes.

Als ervaringsdeskundigen in de cannabisbranche. Zagen we dat er veel verbeterd kan worden in coffeeshops.
Tevens is de dekkingsgraad van coffeeshops niet optimaal, waardoor sommige cannabisgebruik kilometers moeten rijden om bij een shop te komen.
Ons team heeft daarop besloten onze ideeen in de praktijk te brengen via Superwietonline.com.

Superwietonline maakt niet alleen mogelijk, dat cannabis voor iedereen van 18+ in Nederland eenvoudig toegankelijk is. Superwietonline biedt ook populaire wiet, hasj en wietgerelateerde producten aan van hoge kwaliteit.

Superwietonline werkt uitsluitend samen met de kleine hobbykweker. In tegen stelling tot de meeste coffeeshops, welke veelal afnemen bij grote comerciele kwekers. Wij kunnen uit ervaring zeggen, dat de kwaliteit van de passievolle hobbykweker vele malen hoger is.
Dit heeft mede te maken met hun kennis en jarenlange kweekervaring. En ze maken gebruik van de beste technologische apparatuur.
Er wordt geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen, de plantjes worden met liefde verzorgd en dus ook goed gecured. Waardoor de smaak en geur zich optimaal ontwikkelt.

Waarom online wiet bestellen?

De regelgeving voor coffeeshops wordt steeds strenger. Zo wordt per 1 april 2020
het verbod op rookruimtes in de horeca gehandhaafd. Dus van je jointje genieten in de coffeeshop is verleden tijd.

Wiet kopen in online coffeeshops is een trend en wordt steeds populairder. cannabisgebruikers willen tegenwoordig liever discreet online wiet bestellen, zonder de deur uit te gaan. Ook hebben cannabisgebruikers meer privacy, tijdens het online bestellen van cannabis. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je door familieleden, of bekende wordt gespot in de shop.

sommige cannabisgebruikers hebben geen shop in de buurt. Of zijn slecht ter been of kunnen door andere medische redenen geen shop bezoeken.

Een ander voordeel is dat de naam van de coffeeshop niet meer op je bankafschriften staat na een pinbetaling.
Want bij Superwietonline kun je eenvoudig discreet en veilig betalen met IDEAL of Bancontact met behulp van Bitcoin.

Tevens kan je in een online coffeeshop rustig kijken, en kiezen welke soortjes je wilt. In een shop staan meestal meerdere klanten die niet erg veel zin hebben om geduldig op je te wachten.

Maar het grootste voordeel is toch wel de kwaliteit en het unieke assortiment van de wiet en hasj. De meeste coffeeshops hebben maar een beperkt assortiment. En verkopen ongecurede commerciele wiet van gemiddelde of slechte kwaliteit vol met bestrijdingsmiddelen.

In tegenstelling tot fysieke coffeeshops kun je bij een online coffeeshop ook THC olie en THC vape pennen kopen.

Bij Superwietonline kan je eenvoudig wiet, hasj, wietolie, en THC vapes van super kwaliteit kopen. De bestelling wordt discreet thuisbezorgd en perfect luchtdicht verpakt. Nog geen ervaring met Bitcoin? geen zorgen het is kinderlijk eenvoudig neem de korte bestelhandleiding.

Team
Superwietonline.com