Online wiet kopen met Bancontact

Eenvoudig en snel online wiet kopen op www.superwietonline.com met Bancontact en Ideal. Tegenwoordig is wiet heel gemakkelijk online te bestellen ook als je in België woont. Dus de dure benzine kosten en lange kilometers in de auto, om naar een Nederlandse coffeeshop te rijden zijn voorgoed voorbij. Of ben je het zat om een half uur te wachten op de wietdealer waarvan het altijd maar weer de vraag is hoe de kwaliteit zal zijn. Nu bestel je heel gemakkelijk online wiet en hasj van hoge kwaliteit. Voor je het weet is je pakketje luchtdicht en discreet bij jou thuis bezorgd. Om de privacy en veiligheid voor zowel Superwietonline als de koper te waarborgen, ontkomt Superwietonline er niet aan om gebruik te maken van betalingen in Bitcoin via Bancontact. De meeste mensen die het woord Bitcoin horen zijn gelijk afgeschrikt en denken dat dit erg ingewikkeld is. Superwietonline kan je vertellen dat wiet kopen met Bitcoin via Bancontact net zo makkelijk is als schoenen kopen bij Zalando. Om af te rekenen met Bancontact via Bitcoin op Superwietonline maken wij gebruik van de website www.bitonic.nl. Op Bitonic kan je Bitcoins kopen met Bancontact, je hoeft alleen het Bitcoinadres van Superwietonline in te vullen en je betaald met Bancontact. Wij ontvangen dan je Bitcoins van Bitonic en je hebt afgerekend. Erg eenvoudig!

Een tweede optie is om je Bitcoins die je hebt gekocht op www.bitonic.nl naar je eigen Bitcoinwallet te sturen. En vervolgens vanaf je Bitcoinwallet naar www.superwietonline.com. Hier gaan we nu niet verder op in. Maar hoe je dit doet kan je lezen als je op de homepage van www.superwietonline.com op ‘’bestelhandleiding’’ klikt.

Stappenplan online wiet kopen met Bancontact met behulp van Bitcoin.

 Stap 1:Ga naar de website www.bitonic.nl op deze website kan je Bitcoins kopen met Bancontact. Om op deze website Bitcoins te kopen of verkopen dien je eenmalig je bankrekening nummer te verifieren. Je verifieert je bankrekening door middel van 0,01 cent over te maken.:
Scroll naar beneden op de homepage van www.bitonic.nl en klik onderin op ‘’Account Verification’’ Vul je bankrekeningnummer, mobiele nummer, en emailadres in. En volg de verdere stappen.

Account verification Bitonic

Account verification Bitonic

Stap 2: Als je stap 1 goed hebt uitgevoerd ben je nu geverifieerd en kan je vanaf nu altijd Bitcoins kopen op www.bitonic.nl. Vervolgens koop je wiet en hasj op www.superwietonline.com nadat je de wiet en hasj aan je winkelmandje hebt toegevoegd. En je uiteindelijk bij de onderstaande afrekeningpagina bent aangekomen:(Bij stap 3 leggen we uit hoe je de gegevens op www.bitonic.nl invoert)

Uitleg www.superwietonline.com afrekenpagina:
1. Dit is het clipbordicoontje, je kan hier op klikken met je muis en dan wordt automatisch het Bitcoin adress gekopieerd.
2. Let op! dat je betaling uitgevoerd dient te worden binnen 10 minuten.
3. Het bedrag aan BTC 0.00988339 (eronder wordt het bedrag in Euro weergegeven) wat je wel op de site van www.bitonic.nl in dient te voeren. Op de site van Bitonic vul je dus niet het bedrag van 72.95 euro in maar je vult het BTC bedrag in wat eruit ziet als: 0.0988339!
4. Het Bitcoinadress, LET OP! Check altijd dubbel of je het juiste Bitcoin adres hebt gekopieerd als je de Bitcoins naar een andere adres stuurt ontvangen wij geen betaling en ben je je Bitcoins kwijt! Bitcoins zijn gedecentraliseerd dit wil zeggen dat niemand je Bitcoins kan terug halen. Terwijl dit bij een normale bank vaak wel het geval zou zijn. Let dus goed op dat je het adres goed kopieerd en probeer dus gebruik te maken van het clipbord icoontje naast het Bitcoinadres zodat je niet maar perongeluk de helft van het adres kopieert.

Overzicht afrekenpagina Superwietonline

Overzicht afrekenpagina Superwietonline

Stap 3: Gefeliciteerd! Je bent bijna bij de laatste stap aangekomen, we kunnen bijna heerlijk achterover leunen, en genieten van de gedachte dat er binnenkort een heerlijk pakketje met wiet of hasj op de deurmat ligt.
We gaan naar www.bitonic.nl om Bitcoins te kopen met Bancontact. We zien op de afrekenpagina van www.superwietonline.com het Bitcoinbedrag van 0.00988339 en daaronder het bedrag in EUR a 72.95EUR. Let op! omdat Bitcoin transacties niet gratis zijn. Dien je het BTC bedrag in te vullen en niet het bedrag in EURO’s! Anders ontvangen we net te weinig geld voor de bestelling. Dus vul atlijd het Bitcoinbedrag in. Dit ziet er uit als 0.00..
En nooit het Euro bedrag!.

Betaal overzicht Bitonic

Betaal overzicht Bitonic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ingevulde overzicht op www.bitonic.nl ziet er dan zoals hieronder uit:
Zoals je kan zien hebben we hier het bedrag van 0.00961415 BTC ingevuld.
Nogmaals vul niet het Euro bedrag in! Dus niet 72.95 Euro invullen.

 

Overzicht Bitonic

Overzicht Bitonic

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 4: Klik nu op ‘’Buy’’ of ”Afrekenen” in het bovenstaande scherm, dan verschijnt het onderstaande scherm: Vul daar het bitcoinadress in dat je te zien krijgt op de afrekenpagina van www.superwietonline.com. En vul daaronder jouw rekeningnummer in. En vink aan ’’ik begrijp dat ik bitcoins koop en ga akkoord met de voorwaarden’’ En klik op ‘’afrekenen’’

 

Overzicht Bitonic

Overzicht Bitonic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gefliciteerd het is gelukt! je hebt wiet en/of hasj gekocht met Bitcoin via Bancontact, zoals superwietonline.com al zei het is net zo eenvoudig als schoenen bestellen op Zalando.
Wij krijgen meestal ongeveer binnen een halfuur bericht van jouw betaling(2 bitcoin confirmaties) en zullen jouw bestelling bevestigen. Als Superwietonline.com jouw betaling heeft ontvangen (6 Bitcoin confirmaties) dan gaan wij jou bestelling luchtdicht en discreet inpakken. Je ontvangt hier een email over. Het kan nog wel eens voorkomen dat onze email in je spambox terrecht komt, dus hou deze goed in de gaten. Veel plezier met je bestelling en geniet van de hoogwaardige kwaliteit van onze wiet en hasj.

Lukt het niet neem contact op met onze klantenservice dan helpen we je graag! Groetjes het team van Superwietonline.com


0 Comments

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.