Veelgestelde vragen

Je kan Superwietonline het best bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected] Superwietonline maakt voor extra privacy gebruik van protonmail. Het kan voorkomen dat onze e-mail in je spambox terrecht komt. Het team van Superwietonline probeert jouw e-mail in 24 uur te beantwoorden.

Online wiet of hasj kopen bij Superwietonline.com is erg eenvoudig. Het werkt net zoals elke andere webshop. voeg de producten toe aan je winkelmand en reken af.

Wiet online bestellen is veilig. Dit komt mede doordat wij de wiet of hasj luchdicht en discreet in meerdere lagen verpakken. Het komt bijna nooit voor dat een bestelling niet aan komt. En als dit voor komt is het vaak een fout van het postorder bedrijf welke de bestelling kwijt is geraakt. Mocht het pakketje onderschept worden wordt deze vernietigd zonder verdere consequenties. Tot nu toe hebben wij nog nooit een klant gehoord die problemen heeft gekregen.
Tevens kan je voor het ontvangen van een kleine hoeveelheid wiet of hasj niet strafrechtelijk vervolgd worden.

Er zijn een aantal neppe online coffeeshops actief. Om zeker te weten of je niet met een oplichter te maken hebt is het altijd verstandig om de eerste keer een testbestelling van 1 gram te doen.

Per wet is geregeld dat je niet meer dan 5 gram per dag mag kopen.
Omdat wij geen fysieke coffeeshop zijn maar een online coffeeshop volgen wij de wet, alleen passen wij deze regel anders toe. Je kan per dag meer dan 5 gram bestellen, maar met een maximum van 35 gram per week(7 dagen x 5 gram = 35 gram). Hiermee kom je als nog  uit op een totaal van 5 gram per dag zoals per wet is vastgesteld. De reden dat Superwietonline deze wetsregels anders toepast heeft te maken met de verzendkosten.

Om de privacy van Superwietonline en van de klant te waarborgen. Maken wij gebruiken van anonieme betalingen. Er dient dus betaald te worden door middel van Bitcoins. Dit is tegenwoordig heel eenvoudig en kan je gewoon heel simpel doen met Ideal en Bancontact. Lees hier onze Bestelhandleiding.
Er is geen Bitcoin kennis vereist om de betaling uit te voeren.

Nee betalen met Bitcoins is erg eenvoudig. Eigenlijk net zo makkelijk als het betalen via Ideal of Bancontact. Lees hier de Bestelhandleiding.
Zorg er alleen voor als je Bitcoins koopt op de site www.bitonic.nl dat je daar het Bitcoin bedrag invoert (0.02828 <– zoiets) en niet het Euro bedrag.
Bitcoin maakt gebruik van transactiekosten welke wij automatisch doorbereken in het Bitcoinbedrag, als je het euro bedrag invult betaal je dus net iets te weinig en merkt onze software je bestelling aan als niet betaald. Kom je er niet uit neem dan cotact op met de klantenservice [email protected]

Superwietonline verzend naar Nederland, Belgie, Duitsland.
Staat jouw land er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice [email protected]

Superwietonline vindt privacy erg belangrijk en wist daarom automatisch alle adressen na 2 weken uit de database.

Superwietonline maakt gebruik van onverzekerde briefpost. Superwietonline maakt geen gebruik van Track & Trace. Dit omdat wij graag eerlijk willen handelen en geen katvangers in willen zetten om pakketjes op de bus te doen. Track & Trace achten wij te risicovol. Tevens hebben wij goede ervaringen met briefpost.

Nederland:

Besteld voor 12:00
Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Belgie, Duitsland  = 2 a 3 werkdagen.

Om je bestelling zo snel mogelijk in huis te hebben adviseren wij voor Nederland doordeweeks te bestellen. Voor Belgie en Duitsland adviseren wij op maandag of dinsdag te bestellen.

Maak je geen zorgen wij doen er alles aan om je pakket veilig te verzenden.
Dit betekent discreet, in meerdere lagen en luchtdicht.
Aan de buitenkant  van de verpakking is dus niets te zien of te ruiken.

Wij verzenden de bestellingen op eigen risico omdat in het verleden helaas misbruik werd gemaakt van ons goede vertrouwen. Uit ervaring weten we dat het bijna nooit voorkomt dat een pakket niet aankomt. Is je pakket niet aangekomen wacht dan een week. Vaak komt deze alsnog aan, soms raakt post tijdelijk verloren of gaat met de verkeerde postbezorger mee.
Stel ons altijd op de hoogte als je pakket niet aan is gekomen. Ons advies is om per keer maar 5 gram te bestellen. Mocht je net die ene keer pech hebben en raakt je pakket zoek dan valt de schade nog te overzien.

Stel het team van Superwietonline op de hoogte door een e-mail te sturen naar de klantenservice: [email protected] 
Zodat wij er voor kunnen zorgen dat je volgende bestelling wel aan komt.
Wij sturen de verzending onverzekerd op dus helaas kunnen wij je bestelling niet vergoeden. 

Het komt niet tot nauwelijks voor dat een bestelling wordt onderschept.
Is je bestelling niet aangekomen dan is die vertraagd. Heb je binnen 2 weken nog niets ontvangen dan is je bestelling waarschijnlijk zoek geraakt.

Is je bestelling wel onderschept (wat wij nog nooit hebben meegemaakt)? maak je geen zorgen je bestelling wordt vernietigd en je hoort hier niets van. Mocht je wel iets horen, dan is het voor jezelf niet handig om te zeggen dat je dit online besteld hebt. Als je meer dan 5 gram hebt besteld zou je theoretisch strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Denk aan inbeslagname en/of een boete. Vertel ze dat je nog wat wiet had laten liggen bij je Nederlandse vriend en die het ongevraagd heeft opgestuurd. Wie die vriend is hoef je niet te vertellen.

Sommige soorten hebben wij altijd in ons assortiment zoals Amnesia Haze en Enemy of the State. Dit betekent niet dat het altijd precies dezelfde wiet is.
Het verschilt per kweekmethode. Op welke medium is er gekweekt ? Aarde, Cocos etc. En welke voeding en lampen(hps, led) zijn gebruikt?
Verder houden wij als ervaren blowers van de speciale soortjes deze soortjes zullen dus ook wisselen in het assortiment, vaak omdat ze zeldzaam en/of moeilijk te verkrijgen zijn.

Wij maken voor jouw en onze veiligheid gebruik van protonmail waarschijnlijk is je email in je spamfolder terrecht gekomen.

Dit heeft te maken met de compactheid van de toppen. Soms heb je compacte zwaardere toppen en soms wat meer fluffy lichtere toppen. Het ene zakje lijkt meer gevuld dan het andere zakje toch zijn ze beide 1 gram.
Over het algemeen lijkt een zakje Amnesia Haze meer gevuld dan overige soortjes. Wij wegen elke bestelling twee keer na.

Superwietonline is een team van ervaren blowers. Wij genieten ervan om mede wietgebruikers te voorzien van hoge kwaliteit wiet. Tevens genieten wij ervan om jullie de speciale zeldzame soortjes te kunnen laten proeven. Dit is ook de reden waarom wij alleen wiet inkopen bij kleine hobby kwekers welke wij door de jaren heen zorgvuldig hebben geselecteerd. Wij maken geen gebruik maken van commerciele wiet. De kleine hobby kwekers zorgen niet voor gevaarlijke situtaties door bijvoorbeeld stroom af te tappen of door gebruik te maken van ondeugdelijke electrische installaties.Ook kweken zij met liefde en laten de toppen lang curen. Waardoor de wiet een heerlijke geur en smaak ontwikkeld.